Promóciós Kampány szabályzat


A promócióban a részvevőktől a rendszer a kampányfeltételeket és az ASZF betartását várja el.

A promóció résztvevőinek a kiválasztott terméket vagy szolgáltatást el kell küldenie ismerőseinek, barátainak.  A promóciót bárhol bármilyen csatornán végezheted, a ribizly promóciós felülete csak egy eszközkészletett (mail, sms, közösségi megosztás) biztosít a számodra. A barátaidnak regisztrálniuk kell hozzád a profilodon, csak ezek kerülnek elszámolásra a versenyben. Érdemes minél hamarabb minél több barátodat meghívni, mert 1 ember csak egyszer regisztrálhat a ribizly.com rendszerébe, tehát ha egy barátodat már valaki más meghívta, és regisztrált is hozzá akkor már hozzád a rendszer nem írja jóvá a regisztrációt, de törekvésedet nyílván tartjuk és a promóció végén díjazzuk is.

A kiválasztott terméket vagy szolgáltatást a sikeres promóciód végén futárral küldjük neked, ezért fontos, hogy profilodban pontosan ad meg elérhetőségedet és a szállítási címet.


ESZKÖZÖK SZÁMODRA:

A rendszer eszközöket biztosít számodra, hogy ismerőseidhez könnyedén eljuttasd  az információidat. A meghívásokhoz nem kell, nem kötelező a ribizly.com eszközeit használnod, személyesen is meghívhatod őket! Eszközeink: sms, mail küldés, közösségi kapcsolódás, mail fiók bejelentkezés.

Ha ismerősödet személyesen hívod meg úgy szintén  elég csak azt mondanod, hogy keressen meg téged a rendszerbe  (ismerősök keresése) és regisztráljon hozzád, és persze köszönd meg a segítségét, mert még ő is segíthet neked!
...vagy csak küld el neki a oldalad linkjét, amelyet a versenyben biztosítunk neked!

A meghívásokhoz a ribizly ingyen rendelkezésedre adja az eszközöket. A meghívókat el tudod küldeni mail-ban sms-ben, meg tudod osztani közösségi oldaladon (landpage oldal) és linkeket is küldhetsz bárkinek. A linked a ribizly.com oldalon lévő profil oldalad, ahol egy versenyhez kialakított regisztrációs form fogja várni az ismerőseidet. Így mindenki tudja, hogy ki szeretné az adott terméket, szolgáltatást megkapni és el tudja dönteni, hogy segít-e valamint barátok, ismerősök vagytok-e?

A promócióban való résztvételhez regisztrálnod kell, csak regisztrált felhasználók vehetnek részt a versenyben. Ez azért indokol, mert csak így tudjuk teljes biztonsággal hozzád kapcsolni ismerőseidet.

Érdemes egy -egy ismerősnek több termékkel kapcsolatban is szólni. Ha több termékért, szolgáltatásért indulsz a promóción és több ismerősödnek is elküldted a meghívót, akkor is elszámoljuk az ismerőseidet bármelyik termékhez vagy szolgáltatáshoz, amelyiken indultál. A lényeg, hogy egy ismerőst csak egyszer regsztrál a rendszer az elszámoláshoz attól függetlenöl, hogy hol és kinél regisztrált először. Így akár az is előfordulhat, hogy ha nem iparkodsz, akkor egy másik ismerősöd lehet, hogy hamarabb elszámolja a rendszerbe ismerősödet, így hiába küldtél neki meghívót, ő már nem kerül elszámolásra hozzád, mivel lehetnek másokkal közös ismerőseid.

Promóciós szabályok


Nem garantált, hogy biztos azt a nyereményt kapod meg, csak abban az esetben, ha a verseny indulásakor jelzed, hogy lefoglalod, tehát az only-n indulsz.
Egy terméket, szolgáltatást bizonyos mennyiségű ajánlásokért kaphatsz meg!

Többféle promóciós kampány létezik:


  1. 1. DEFAULT: A termék, szolgáltatás lefoglalásra kerül 2 hétre. Ezen idő alatt mások nem érik el a promóciós “terméket”, hacsaknem több példány van belőlük. a 2 hét letelte után a promóciód lezárul. Ekkor érdemes újabb promóciós kampányon indulnod, mert az ismerőseid nem vesznek el, a következő promócióba is beleszámítható, ám csak egyszer díjazzuk ismerősi regisztrációdat.
  2. 2. EVRY: 1 éves időkorlát áll rendelkezésre, hogy az ismerősöket összeszedd!

Előfordulhat a hosszú idő miatt, hogy a nyeremény kifogy a készletből, ezért érdemes iparkodni. Ebben az esetben más nyereményt ajánlunk fel neked hasonló értékben, de nem biztosított, hogy pont azt kapod meg éspont olyan méret még kapható amire indultál.  

A promóciós kampányt egyéb reklám célokra nem használom, kijelentem hogy elfogadom az ASZF-et. A verseny negatív színbe nem tüntetem fel. Az ASZF megszegése azonnali kizárást eredményet a rendszerből.
A promóciós terméket, szolgáltatást a ribizly.com küldi el neked futárral, ezért fontos, hogy a regisztrációkor pontosan add meg címedet, elérhetőségedet, hogy el tudjuk juttatni hozzás a megérdemelt promóciós terméket.

Valótlan adatokért a rendszer nem vállal felelőséget, az adatok valódiságát nem ellenőrzi!
A promócióban használt eszközök csak eszközök a számodta, hogy könnyedén eljuttasd információdat ismerőseidhez, nem szükséges használni. Az elküldött adatokért felelős...